Статус на сертификатот

Јазик на сертификатот: Македонски
Број на сертификатот: КЦ-600К-28
ДРИМ ТРАВЕЛ И ТУРС ДООЕЛ Скопје
Адреса на организацијата: ул. Миладин Поповиќ бр.3А/7 Карпош, 1000 Скопје, Р. Северна Македонија
Опсег: Туризам: Организација на групни патувања во земјата и странство; семинари, конгреси, резервации и издавање на авио билети, издавање патнички осигурувања, резервација на хотели; училишни, средношколски и апсолвентски патувања- екскурзии.
Назив на стандард: MKC EN ISO 27001:2017
Датум на издавање: 20.09.2020
Статус: Валиден
Контрол Церт дооел Скопје

Skopje,Macedonia | contact@control.mk | +389 2 274 1008 

                              ControlCert 2017
Screenshot (2).png

адреса: Даме Груев бр.3-4/11 Центар, Скопје

телефон: 02 274 1008

email: contact@control.mk

  • Facebook Social Icon