top of page
Проверка на валидност на сертификат
Пребарај

    Валидноста на сертификатите можете да ја проверите и на следните начини:

  • Со скенирање на QR кодот кој што се наоѓа на сертификатот

  • Со повик на фиксниот телефонски број +389 2 274 1008

  • Преку поднесување на барање по пат на e-mail contact@control.mk

  • Со испраќање на барање во пишана форма на адреса Даме Груев бр.3-4/11 Центар, Скопје

bottom of page